Szabados Ádám

2008 augusztusában kezdtem foglalkozni a freestyle football nevű sporttal, előtte a hajdúdorogi serdülő football csapatban játszottam,edzőm Bayer Ferenc folyamatosan arra motivált,hogy képes lehetek bármire csak higgyek magamban.

2008-2012-ig a Szent Bazil Oktatási Központban tanultam mezőgazdasági szakon. Itt volt az első bemutatóm 2010.november 27.-én a „Ki Mit Tud” nevű rendezvényen, amit sikerült megnyernem Az iskola családias légköre és a sok támogatás, amit kaptam a görög katolikus egyháztól sokat segített a karrierem első lépéseiben. Ezt követően évről évre egyre több bemutatóm lett, iskolai rendezvények, illetve városnapi eseményeken.

2011-ben részt vettem első világbajnokságomon Prágában, ott a TOP40-ben végeztem 200-ből. Ezt követően évről évre gyűjtöttem a tapasztalatot és a verseny rutint a következő versenyekre.
 
2012-ben felvételt nyertem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Biztonság Szervezői szakra amit később elvégeztem,diplomát szereztem. Az NKE folyamatosan támogatott felkészülésekben, és a versenyszervezésben.
 
2012 október 23-án felállítottam az Impossibility Challenger nevű cég segítségével egy hivatalos világrekordot 1 perc alatt sípcsonton váltott lábbal ülve 141db-ot dekáztam. 2014-ben a Red Bull Street Style nevű versenyen a II. helyezést értem el, épphogy lemaradva a fődíjról, ami egy elsalvadori utazás volt, hogy Brazíliában képviseljem Magyarországot. Ezt követően 2015-ben első országos bajnoki címemet megnyertem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Freestyle versenyén.

2015-től 2019-ig a közösségi munkából is kivettem a részem, 6 országos versenyt rendeztem, amelyeket nemzetközileg is elfogadtak, hivatalos pontozással.

2018-ban karitatív önkéntes tevékenységet kezdtem a gyermekvédelem területén. Gyermekotthonokban tartottam rendszeresen edzéseket. Erre lett figyelmes Dr. Herczeg Krisztián a Reménysziget Sportegyesület elnöke, és közös munkába kezdtünk. Létrehoztuk a freestyle szakosztályt, melyben igazgatói tisztséget töltök be. Halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek tartunk oktatást freestyle football-ból a budapesti Cseppkő Gyermekotthonban.

Egyidejűleg tagja lettem a Déméter Alapítványnak, ahol leukémiából felépülő gyerekek szüleinek adnak átmeneti otthont a felépülés végéig, itt rendszeresen bemutatókat tartunk és részt veszünk a közösségi eseményeiken.

2019 szeptember 22-én megnyertem a Red Bull Street Style magyar kvalifikációját,aminek köszönhetően kijutottam Miamiba Amerikába a világbajnokságra. A novemberi amerikai megmérettetésen a legjobb 25-ben végeztem, 7 világbajnokságon vettem részt és 1 Európa Bajnokságon, trükkjeimet a világ minden táján tanulják a freestyle focisták.

Célom a jövőben az, hogy én legyek az egyik legjobb a világon!